Kredittsjekk  800 24 722

Hvorfor velge Creditsafe

Hvorfor velge CreditsafeNi gode grunner til å velge Creditsafe

Creditsafe ønsker å forandre måten man bruker kreditt- og foretaksinformasjon via vår unike forretningsmodell. Vi gjør både norsk og internasjonal informasjon lettere tilgjengelig, til markedets beste priser, og utfordrer samtidig tradisjonelle arbeidsmåter.

Norsk suksess  

Creditsafe ble etablert i Norge på slutten av 90-tallet. Etter å ha flyttet kontoret til Sverige, og deretter ekspandert til store deler av Europa, USA og Japan, kommer vi nå hjem igjen. 


75 land online -  i samme løsning 

Som verdens mest brukte leverandør av kredittopplysninger, satser Creditsafe på å være tilstede internasjonalt, samt å utvide våre databaser slik at de inkluderer flere land. Vi har i dag verdens største kombinerte foretaksdatabase med utlandsopplysninger i 75 land. Alt er tilgjengelig online gjennom en felles portal.

Markedets beste forretningsmodell

Med vår unike forretningsmodell kan vi tilby full tilgang til informasjon uten skjulte kostnader. Vi har ingen små eller store kredittopplysninger, du får komplette foretaks- og personopplysninger med all viktig informasjon.


Payment Data - unik tjeneste

Et område som vi satser stort på, er tjenesten vi kaller Payment Data. Vi jobber med å kunne tilby alle våre kunder verdens største database med fersk betalingshistorikk. Dette gir et oversiktlig bilde av hvordan dine kunder betaler i forhold til forfallsdato, og er noe som gjør oss unike.

Verdens mest benyttede leverandør

Creditsafe er en kredittopplysningsleverandør med over 90 000 kunder i hele verden. Vi leverer den mest oppdaterte informasjonen som er tilgjengelig for å beskytte foretaket ditt mot tap, samt øke din lønnsomhet.

Whychoose4

Fornøyde kunder 

Mer enn 95 prosent av kundene våre fortsetter å samarbeide med Creditsafe år etter år. Hos oss får alle en egen kontaktperson, og vår supportavdeling garanterer deg et raskt svar. Gratis support inngår dessutom i hele avtaleperioden. 

Brukervennlig

Creditsafe tilbyr fullstendige kredittopplysninger der du får all kreditt- og foretaksinformasjon på ett og samme sted. Våre løsninger har et brukervennlig grensesnitt og du får både et oversiktsbilde og mer dyptgående informasjon.

Whychoose2

Datakvalitet

Creditsafe er stolte av å kunne vise til god datakvalitet og driftsikkerhet. Informasjonen i våre databaser oppdateres daglig og hentes fra offentlige og private registre. Digitalisering og behandling av data er i egen regi og vi har en egen avdeling som jobber med data- og kvalitetsspørsmål. 

 

Gratis diplom

Vi har tro på å skape merverdi for kundene våre, og deler ut kredittverdighetsdiplom til deg – helt uten ekstra kostnader. På denne måten kan ditt foretak enkelt vise frem og sertifisere sin kredittverdighet overfor kunder og samarbeidspartnere.


Verdens mest benyttede leverandør av kreditt- og foretaksinformasjon

Kredittsjekk

Kredittsjekk kunder og leverandører, så vet du at du får betalt.

Ta en titt!

Creditsafe tilbyr en rekke smarte løsninger for kredittopplysninger.

Overvåking

Få informasjon om viktige endringer rett til din e-postadresse.


Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.