Kredittsjekk  800 24 722

Om Creditsafe

Om Creditsafe

Gratis kredittsjekk

Ønsker du å kontrollere kredittverdigheten til en ny kunde eller leverandør?Kredittopplysningsbyrå grunnlagt i Norge

Creditsafe er et internasjonalt kredittopplysningsselskap grunnlagt i Norge, med 18 kontorer i 12 land og over 90 000 kunder. Vi er en komplett leverandør av kreditt- og foretaksinformasjon og tilbyr brukervennlige kredittsjekk-tjenester, via web eller som integrert tjeneste.

Creditsafe er et kredittopplysningsbyrå kjent for smarte og fleksible tjenester. Vi gjør det enkelt å ta i bruk informasjon som er til stor hjelp i alle deler av forretningsprosessen. Våre kredittsjekk-tjenester dekker samtlige behov et foretak har for å redusere risikoen for kredittap, optimalisere beslutninger og sikre trygge forretningsavtaler. 

Creditsafe ble grunnlagt i Oslo allerede i 1997. Året etter ble virksomheten flyttet til Sverige, og den geografiske ekspansjonen startet. Siden den gang har konsernet vokst med ytterligere 12 land. Nå, 20 år senare, er vi tillbake i Norge som en komplett leverandør av nærings- og markedsinformasjon.

Med Creditsafes unike forretningsmodell kan vi tilby full tilgang til informasjon uten skjulte kostnader. Vi gir deg all den informasjonen du trenger for å gjøre korrekte kredittvurderinger – både når det gjelder foretak og privatpersoner. 

Creditsafe Norge er en del av Creditsafe Group – verdens mest brukte leverandør av kredittopplysninger med 18 internasjonale kontor i 12 land, på 3 kontinenter. 


For mer informasjon, fyll ut skjemaet eller ring 800 24 722Contact

Overvåking

Få informasjon om viktige endringer rett til din e-postadresse.

Ni grunner

Ni grunner til å velge oss som leverandør av kredittopplysninger.

Internasjonalt

Tilgang til informasjon online om 240 millioner foretak i 95 land.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att få ett nytt lösenord.

Ditt användarnamn

Din e-post

Användarnamnet eller e-postadressen är tyvärr inte giltigt. Vänligen kontakta vår support på telefon 031-725 50 50.
Ett nytt lösenord har nu skickats till din e-post.